Over ons water

WATER UIT ZUIVERE BRON

Natuurlijk Mineraalwater, een echt begrip!

Natuurlijk mineraalwater is een officiële benaming die door het Ministerie van Volksgezondheid wordt toegekend. Om ze te verkrijgen, dient het water te beantwoorden aan een aantal strikte criteria. De stabiliteit van de chemische samenstelling van het water en de microbiologische puurheid bij de bron dient bewezen te zijn. Natuurlijk mineraalwater betekent dat het water op zijn lange tocht helemaal op natuurlijke wijze wordt gefilterd.

Natuurlijk opwellende bron


Sinds 1897 wordt er reeds natuurlijk mineraalwater gebotteld aan de voet van de Ginstberg in de Vlaamse Ardennen. Het beschermde domein ligt in een bronrijk gebied. De bron is onderworpen aan strenge en regelmatige controles om de kwaliteit steeds te garanderen. Alleen op deze manier kan deze natuurlijke rijkdom gevrijwaard worden voor de volgende generaties.


Ecologisch


Wij maken gebruik van hervulbare polycarbonaatflessen met statiegeld. Zo hebt u veel minder PMD-afval, beter voor het milieu én beter voor uw budget! Wij leveren uw water in 11 of 18,9 literflessen.


Samenstelling


Door zijn uitzonderlijke samenstelling met een laag gehalte aan natrium en fosfor en de afwezigheid van nitraten is het zuivere water zeer geschikt voor massaconsumptie, voor de bereiding van babyvoeding en bij het volgen van diëten.

Het is dan ook erkend door zowel de Koninklijke Academie voor Geneeskunde als door de Hoge Gezondheidsraad.

ANALYSE mg/l Droogrest = 342 mg/l