Service

Onze specialisten staan in voor de levering, de installatie en het onderhoud van de door u gekozen waterkoeler.


De waterleveringen, of ze nu periodiek zijn of op afroep, zijn volledig afgestemd op uw waterverbruik.


Wij verzorgen ook het onderhoud van uw toestel - zo blijft het steeds zuiver en hygiënisch.

 

Waterservice

Service en een klantvriendelijke instelling zijn belangrijke elementen in de visie van Blue Water Company. Dit zowel voor de levering van flessen water, de onderhoudsbeurten als voor de dienst-na-verkoop voor onze waterkoelers.

 

Logistiek

 

Onze uitstekende waterservice vertaalt zich ook in zeer korte levertijden.
Bij ons geen klanten zonder watervoorraad, onze waterleveringen gebeuren periodiek of binnen de 5 werkdagen na een bestelling

Onderhoudsovereenkomst

Blue Water Company gaat met elke klant die een waterkoeler installeert een onderhoudsovereenkomst met garantie en een gratis vervangingsservice aan voor 48 maanden.

De overeenkomst behandelt twee aspecten:

 • Onderhoud / hygiëne
  Hygiëne is voor ons van groot belang. Wij voldoen dan ook aan alle voorwaarden die er aan waterkoelerorganisaties gesteld worden. Zowel bij het bottelen als het vervoeren van ons bronwater houden wij en onze leveranciers zich aan alle hygiënevoorschriften.
  Blue Water Company onderhoudt verschillende malen per jaar uw waterkoeler. Het onderhoud aan de waterkoeler houdt in: het reinigen en desinfecteren van alle onderdelen (reservoir en tapjes) die met het water in aanraking komen. De onderhoudsbehandeling zorgt ervoor dat uw waterkoeler perfect hygiënisch blijft door gebruik te maken van wettelijk erkende producten die aan de strengste normen (HACCP en BRC) voldoen.

 • Garantie en vervangingsservice
  Indien er zich een defect voordoet aan een waterkoeler zal Blue Water Company de koeler zo spoedig mogelijk nazien.
  Kan de technieker het toestel ter plaatse niet repareren, dan wordt kostenloos een vervangende koeler geplaatst voor de duur van de reparatie.

 • Milieuvriendelijk
  Wie gezond water bottelt en promoot, moet natuurlijk de natuur in ere houden, zo gebruiken wij hervulbare polycarbonaatflessen die steeds worden herbruikt na reiniging en spoeling.

De CoolerClean Methode

 

CoolerClean is speciaal ontwikkeld om uw waterkoeler te reinigen en in hygiënische topconditie te houden.
Door de CoolerClean Methode te gebruiken, bent u ervan verzekerd dat alle waterkoelers op de juiste wijze hygiënisch worden onderhouden.

 

CoolerClean Spray

CoolerClean Spray is speciaal ontwikkeld om de contactpunten aan de buitenkant van de waterkoeler hygiënisch te reinigen. U kunt bijvoorbeeld bij iedere waterkoeler een flesje CoolerClean Spray ter beschikking stellen, zodat de klant dit bij iedere fleswisseling kan gebruiken. Spuit eenvoudig op de dop van de fles, op de waterguard en éénmaal in elk kraantje voor een optimaal resultaat.

CoolerClean Rinse

CoolerClean Rinse is bedoeld voor de hygiënische reiniging van het reservoir en de leidingen. Dit is een product voor de periodieke reinigingsservice van de waterkoeler. Vanuit de brancheorganisaties wordt aangeraden de waterkoeler tenminste twee keer per jaar intensief te reinigen. CoolerClean Rinse is hiervoor bij uitstek geschikt.

Uitgebreid getest

CoolerClean is uitgebreid getest door toonaangevende Europese onderzoeksinstituten, en is in België toegelaten als desinfectiemiddel.

 

Veilig en effectief

CoolerClean is een product dat alleen bestaat uit veilige bestanddelen. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer veilig product dat geen enkel risico met zich meebrengt. Verder is CoolerClean geurloos en smaakloos, waardoor de smaak van het water er niet door wordt beïnvloed.

 

Neem vrijblijvend contact op via ons online contactformulier!